Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: nike air max 270

nike air max 270 2 months 1 week ago #17262

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
Some sort of Nike Air Max 270 az év elején dobott piacra, és a Swoosh valaha volt legnagyobb Air Max egységgel, some sort of sportcipő az általános megjelenésű színek tömkelegében mutatkozott meg. Hamarosan az új technológia esésre kész iterációja következett, az Air Max 270 Bowfin nevű tornacipő ACG-informált változata formájában. A cipő már számos színt látott, és ötvözi a 90-es évek témájú ACG dizájn jegyeit az újjal. A 270-es Air Max egység. nike air force 1 cipo olcsón online A kék és arany új megjelenésében a tornacipő erősen hasonlít a Golden State Enthusiast színeire.

Az két színárnyalatának felfedése után some sort of Nike retro ihletésű „Air Max Running Club” kollekciója eggyel tovább bővül, arizona új Nike Air Max 95 „Running Club” fekete és obszidián színben való bemutatása előtt. a csomag várhatóan ebben a hónapban fog megjelenni. nike air max 95 eladás online A korábban megtekintett TN-ekhez és az Air Max 90-hez hasonlóan ez az Nike air max 95 is tovább őrzi a futó varázslatot, köszönhetően a visszadobott nylon felsőrésznek, a látható habnyelveknek és a retro márkajelzésnek. Ezek egy teljesen új sémával büszkélkedhetnek a már látottakhoz képest, meglehetősen visszafogott fekete, királyi, obszidiánnal.

Azon kívül, hogy a slinger edzőként ismert, az Air Max And also játékosságáról is híres. Élénk színek, őrült nyomatok és alkalmanként tematikus megjelenések egyaránt belejátszanak a sziluett szeszélyes oldalába. Ez a következő nike air max 270 outlet „Nerf” ezt a történetet folytatja, és az agresszív tornacipőt játékos vízipisztoly-palettába öltözteti. Leginkább fehérben érkezik a pár hálós felsőrésze, erezett rátása, vonósapkái, sárvédői és sarokfedői. amelyek zökkenőmentesen simulnak egymásba rapid és az alatta lévő fehér középtalpba. Merész fekete szendvics a tetején (nyelv, csipkék, bélések) és arizona alsó (talp) párral, mielőtt egy sor színpompát bemutatnánk.

Az OBJ most mutatta be Nike Air Max 720-a új iterációját, és ezúttal some sort of sziluettet alma materének, arizona LSU-nak szentelte. A főiskolák különleges szerepet játszanak some sort of sportolók életében. Sokak számára ez volt az első útja élete álmának, hogy profi sportoló legyen. Some sort of szerencsések számára, amikor megkapják álmaik állását, megbonthatatlan some sort of kötelék köztük és arizona egyetemek között, ahová jártak. nike air max plus olcsón online Az LSU és arizona OBJ tökéletes példa erre. Annak ellenére, hogy hosszú évek óta nem volt ott játékos, az NFL-sztár mindig is elkötelezetten támogatta a Tigers csapatát.
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.214 seconds
Powered by Kunena Forum